fredag 18 november 2011

Berusade män...

Är i mina ögon patetiska. Deras förmåga till att hålla en intressant konversation minskar drastiskt och antingen tar reptilhjärnan kommandot eller så visar de tydligt att de bara vill bli älskade och få en kram (vilket de inte skulle våga be om även om de druckit).

Men hur upplevs de hos Er kvinnor? Inte lika patetiska som jag tycker att dom är väl? Ni kanske bara blir glada över att få den odelade uppmärksamhet ni själva längtar efter?



4 kommentarer:

Bella sa...

Beror nog på graden av berusning och hur de hanterar den.. Ju mer berusade de är ju mer patetiska blir de, och desto mer ointressanta i mina ögon. Den odelade uppmärksamhet är inget jag strävar efter eftersom de dagen efter knappast kommer ihåg att de sett mig. ;-)

Anitha Östlund Meijer sa...

En kille som inte dricker för mycket kan vara bra mycket trevligare, och framförallt är han mycket bättre på att dansa, och det är därför jag går ut.
Eller...gick ut måste jag väl erkänna.
Idag är jag en hemma katt som skriver dag och natt på mina bok- och filmmanus.
Det är sällan jag måste umgås med fulla människor och det tycker jag är skönt.
ha det gott

Linda sa...

Människor som är så fulla att ögonen inte är med längre är ingen höjdare, oavsett om dom är män eller kvinnor. Patetiska ja. Inte får man deras odelade uppmärksamhet heller, snarare deras delade. Men berusade män kan vara söta. Såg några igår som lite lulliga sa, Jag älskar dig grabben, till varandra och rodnade så där lite förläget. Då log jag faktiskt :)

Anonym sa...

Håller helt med. Jag har så svårt för berusade män!