torsdag 17 maj 2012

Antiförälsklingspiller!


Finns inte tyvärr, även om Pippi Långstrump säkert skulle kunna hitta på sådana.

Dock har jag några tips.

1. Fulbilder
Vi vet ju alla att vi har mer eller mindre bra foton på oss själv. Särskilt från icke smickrande vinklar eller situationer.
Med hjälp av sådana bilder på vårt objekt är det mycket lättare att hålla förälskelsen borta. Fördelen med Facebook är att det förr eller senare dyker upp sådana bilder som man kan spara innan vårt objekt hinner tagga av sig.





2. Gör en mental tidsresa.
Under den första tiden möts man nästan enbart av leenden och glada tillrop. Men om man tänker lite längre fram, hur det skulle bli efter att ni inlett en relation, blir det lättare att bota förälskelsen. Tänk dig hur hen ser ut när hen är sur, arg eller skäller på dig. Genast känner man att man inte är lika förälskad längre.

3. Undvik fysisk kontakt.
Man blir inte mindre förälskad av att inte umgås. Så man bör inte undvika att umgås. Dock kan det vara farligt med allt för mycket fysisk kontakt. Detta är en av orsakerna till att jag bara dansar en dans i taget. Att dansa mycket med en fantastisk danspartner får dig bara att tro att ni är skapta för varandra, vilket självklart inte är sant.

Fortsättning följer...

1 kommentar:

Pajen sa...

Lägg av!! ;)